Vacature Process Development Engineer

Introductie
DoMicro BV is een technologiebedrijf gericht op het ontwikkelen van fabricagetechnologie voor flexibele hybride electronica. Op basis van additieve digitale techniek (inkjet printing) en integratie van verschillende fabricagetechnieken in het micronbereik, ontstaan nieuwe mogelijkheden voor in het bijzonder prototypes, kleine series en pilot productie voor speciale toepassingen.

Denk daarbij aan draadloze sensoren met geïntegreerde voeding en rekenkracht, microfluïdische analysefuncties in Lab-on-Chip, het aanbrengen en toepassen van electronische functionaliteit in 3D geprinte objecten of bijvoorbeeld direct geprinte weerstanden, condensatoren of diodes. Hiermee is het mogelijk om nieuwe producten en processen te ontwikkelen en daarmee een eigen kennisbank op te bouwen.
 
jobs1
 
Functiebeschrijving
De Process Development Engineer (PDE) draagt bij aan de technologische ontwikkeling van nieuwe processen, applicaties en producten. De PDE organiseert, draagt zorg, en participeert in de uitvoering van activiteiten die voortvloeien uit deze ontwikkelprojecten. Zowel op het gebied van producten, processen als ook de benodigde productiemiddelen. De PDE realiseert daarmee de ‘technologie roadmap’ van het bedrijf. Daarnaast voert de PDE klanten projecten uit op het gebied van product & proces ontwikkeling en/of verwerkbaarheid van materialen voor print en assemblageprocessen. Resultaten worden in documentatie en rapportages vastgelegd. Deelname aan vakbeurzen en conferenties zijn onontbeerlijk om voorop te blijven lopen in technologie.

Wat vragen wij? Wat bieden wij!
In een groeiende organisatie met veel ruimte voor inbreng zijn we op zoek naar iemand met HBO Technische Natuurkunde of Chemische Technologie. Ervaring op het gebied van inkjet technologie en lak/coatingtechnieken is een pré, maar een initiatiefrijke en zelfstandige instelling is nog belangrijker. Ben je resultaatgericht en nauwkeurig, eigenwijs, maar toch ook bereid om andere standpunten te overwegen? Kortom; je bent niet snel van stuk te brengen, kan goed beargumenteren en je communicatieve skills zijn goed ontwikkeld! Natuurlijk spreek je de talen (Nederlandse, Engelse en bij voorkeur de Duitse) en wil je met ons deze organisatie verder uitbouwen? Met ondersteuning van ervaren collega’s zijn er binnen onze organisatie uitgebreide mogelijkheden voor je professionele en persoonlijke ontwikkeling! DoMicro biedt uitstekende en marktconforme arbeidsvoorwaarden!

Informatie
Voor inhoudelijk informatie over de vacature kun je contact opnemen met:
Henk van Broekhuyzen, Senior Process Development Engineer via h.vanbroekhuyzen@domicro.nl of
Tel. 040-2581662.

Solliciteren: stuur je motivatiebrief en CV naar Ellis Post (HR): hr@domicro.nl

Download als PDF